Geld verdienen: Aan mogelijkheden geen gebrek

Laatst bijgewerkt op 16 januari, 2024 door Tim

Geld verdienen is een belangrijk onderdeel van ons leven. We beginnen er vaak al jong mee via een bijbaantje en gaan er gemiddeld mee door tot ons 65e levensjaar.

Werken als freelancer is een uitstekende manier om aan inkomen te komen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Wij vinden werken als freelancer heel interessant, maar we zijn ook zeker geïnteresseerd in andere manieren van (passief) inkomen genereren.

Op deze pagina vind je alle artikelen met betrekking tot geld verdienen. We delen hier verschillende mogelijkheden om (snel en/of veel) geld te verdienen. Onze horizon is hierbij breder dan alleen freelancen.

150 euro per dag verdienen

150 euro per dag verdienen

150 euro per dag verdienen klinkt voor sommigen misschien als heel veel.

Maar is dat het wel?

150 euro per dag verdienen is minder ingewikkeld dan je denkt. Je hoeft niet per se een universitair diploma te hebben, te gaan daytraden of een groot bedrijf op te zetten. Je kunt 150 euro per dag verdienen met werk dat bij jou past.

Ben jij benieuwd hoe je 150 euro per dag kan verdienen op een bij jou passende manier? Lees dan snel dit artikel!


Extra geld verdienen

Extra geld verdienen

In een wereld waarin alles steeds duurder wordt, zijn er steeds meer mensen op zoek naar een manier om extra geld te verdienen. Vaak is een andere baan zoeken of om salarisverhoging vragen niet de oplossing.

Maar wat zijn dan wel goede mogelijkheden?

In dit artikel bekijken we de meest lucratieve kansen op dit moment, en bieden we waardevollen tips voor wie wat extra wil verdienen.


Geld verdienen met affiliate marketing

Geld verdienen met affiliate marketing

Wil jij graag meer geld verdienen?

En wil je graag geld verdienen met affiliate marketing?

Lees dan dit artikel aandachtig door! In dit artikel leggen we je alles uit over affiliate marketing en hoe jij succesvol kan starten met geld verdienen met affiliate marketing


Geld verdienen met SnappCar

Geld verdienen met SnappCar

Als je een auto hebt dan zijn er ongetwijfeld momenten waarop de auto stilstaat. Sterker nog, de meeste auto’s staan meer stil dan ze rijden. Zonde! Auto’s kosten nu eenmaal geld, maar als ze veel stilstaan, dan zijn ze wel heel erg duur.

Wist je dat je geld kan verdienen met je auto als je deze zelf niet gebruikt?

Het is steeds populairder om auto’s te delen. Niet alleen om de kosten te drukken, maar het is ook beter voor het milieu. Dit delen, wat vaak neerkomt op het verhuren van je auto, gebeurt via platforms.

Eén van die platforms is SnappCar. Het platform is de grootste peer-to-peer autodeel-dienst van Nederland en België. Het is een ideale manier om je eigen auto te delen en hier geld mee te verdienen. Het kan perfect als bijverdienste dienen.

Lees snel verder als je ook wilt weten hoe je geld kunt verdienen met SnappCar!


Beste cashback apps en sites

Beste cashback apps

Als je regelmatig online winkelt, is de kans groot dat je al eens van cashback apps of sites hebt gehoord. Met deze handige tools kun je geld verdienen terwijl je online winkelt. Ideaal dus, als je op zoek bent naar een goede manier om geld te besparen of verdienen.

Maar wat zijn cashback apps precies, en hoe werken ze?

En niet onbelangrijk, wat zijn de beste cashback apps en sites?

In dit artikel lees je alles wat je moet weten over cashback apps en sites, en delen we onze top-3 cashback apps en sites.


Geld verdienen met AI als freelancer

Geld verdienen met AI

Kun je geld verdienen met AI als freelancer?

Ja, dat kan zeker!

Artificial Intelligence (AI) is niet alleen een opkomend vakgebied, maar ook een geweldige assistent voor jou als freelancer.

Als freelancer heb je veel mogelijkheden om AI als assistent te gebruiken en geld te verdienen.

In dit artikel zullen we bespreken wat AI is, of je geld kunt verdienen met AI als freelancer, en vijf goede manieren waarop freelancers inkomen kunnen genereren met AI.


Top 5 boeken over beleggen

Boeken over beleggen

In de wereld van beleggen is kennis de sleutel tot succes. Of je nu een beginnende belegger bent die net zijn eerste stappen zet of een doorgewinterde investeerder die zijn strategieën wil aanscherpen, er is altijd ruimte om te leren. Boeken over beleggen zijn perfect om hiermee aan de slag te gaan.

Om je kennis te verbreden, hebben wij de beste boeken over beleggen, geld verdienen en financiën voor je uitgezocht. Met de kennis uit deze boeken kun je jouw financiële situatie verbeteren. Dus, als je je kennis graag wil verbreden, dan zijn dit de boeken die je gelezen moet hebben!


Online geld verdienen als student

Online geld verdienen als student

Kun jij als student wel wat extra geld gebruiken en ben je niet op zoek naar een simpel en saai baantje?

Ben je op zoek naar een manier om online geld te verdienen als student?

Zo ingewikkeld hoeft dat helemaal niet te zijn. Er is vandaag de dag veel mogelijk om op een eenvoudige manier (veel) geld online te verdienen als student.

Lees snel verder voor onze 10 ideeën om eenvoudig online geld te kunnen verdienen als student!