Eigen website: De basis voor succesvol opdrachten binnenhalen

Laatst bijgewerkt op 16 januari, 2024 door Tim

Je kunt als freelancer haast niet meer zonder een eigen website. Potentiële klanten zitten allemaal op het internet en je kunt jezelf nergens zo goed verkopen als op je eigen website.

Toch weten veel freelancers niet waar ze moeten beginnen als ze een eigen website willen maken. Je kunt dit uiteraard zelf doen, maar je kan er ook voor kiezen om dit uit te besteden.

Op deze pagina vind je al onze artikelen over een eigen website. Met deze informatie kun je zelf aan de slag om je eigen website te maken.

Hoe maak ik een eigen website?

Hoe maak ik een eigen website

In de digitale wereld van vandaag kun je als ZZP’er bijna niet meer zonder een eigen website. Bijna alle potentiële klanten starten hun zoektocht op het internet. Het is dus van enorm belang dat ze jou weten te vinden.

Maar hoe maak ik een eigen website als ZZP’er?

We nemen je mee in ons stappenplan, zodat jij als ZZP’er weet hoe je een eigen website moet maken.


Kosten van een eigen website maken

Kosten eigen website maken

Voordat je begint met het bouwen van je eigen website, is het essentieel om de kosten van een eigen website maken in overweging te nemen.

Maar wat zijn precies de kosten van een eigen website maken?

In dit artikel bieden we je inzicht in de verschillende kosten die komen kijken bij het creëeren van je eigen website. We delen ook enkele waardevolle tips om de kosten van een eigen website maken zo laag mogelijk te houden.